Anmeldelse: Thriller med internationalt format.

Advertisements

Stenens tid er en thriller med internationalt format. Den foregår i Danmark og kredser om pirrende emner som den forestående yderste dag, Jesus’ sidste efterkommere, kongefamilien og hemmelige efterretningstjenester. Umiddelbart var jeg bekymret for, at Johan Ottosen var ude i endnu et Dan Brown plagiat, men den tese blev hurtigt gjort til skamme, da jeg kom i gang med Stenens Tid. Den er på en gang dragende og plottet godt tænkt samt ganske velskrevet uden at være litterær elitekunst, men det er i mine øjne heller ikke det, en spændingsroman skal være bygget på. Karaktererne er mangfoldige og troværdige, miljøbeskrivelserne er fyldestgørende, og Johan Ottosen benytter sig af gode filmiske virkemidler, som fx positionsangivelserne i begyndelsen af hvert kapitel.”

Mikael Strøm Eriksen, Skriveforlaget.

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.