Anmeldelse fra litteratursiden.dk: Dommedagsthriller for mænd i højt tempo!

Advertisements

(Opdatering: siden litteratursiden anmeldte Stenens tid er den udkommet i deluxe version 508 sider i hardcover. Findes i velassorterede boghandler landet over).

Dommedagsthriller for mænd i højt tempo! Men giv agt, den findes kun som e-bog, så du slipper for at bladre!

Litteratursiden.dk

af Merete Tarp, litteratursiden.dk

En tidligere krigsforbryder brændes ihjel af en strålekanon, under behandling på rigshospitalet. Et anonymt dansk postbud viser sig at være passioneret Al-Qaeda tilhænger og selvmordskriger. På Grønland sker der mystiske ting og sager, som fx tilstedeværelsen af en hemmelig base, og i kælderen under Vor Frue Kirke i Århus dukker en forsvunden katedral op, langt nede under jorden. Er det resterne af en hemmelig loge, til beskyttelse af Den Hellige Gral?

Og mest tankevækkende af alt: Flere og flere spor peger på at Prins Henrik er i direkte blodlinje til Jesus. Er der nogle der er ude efter ham, skal han og dronningen udslettes?

Journalist Kurt Østergård og strålingsekspert Søren Storm, bliver parallelt involveret i denne mystiske sag, uden dog at have kendskab til hinandens eksistens. Presset er stort på dem begge, for problemerne skal udredes inden Danmarks dronnings fødselsdag. Det store beredskab er kørt i stilling, for der er grund til at tro at dronningens og prinsens liv er truet.

Dette er en rigtig ”mandethriller” i højt tempo. Romanen leger med flere elementer på én gang fx terror, den yderste dag, og den hellige gral, og det er spændende at Prins Henrik er involveret i delen omkring den hellige gral.

Det er Johan Ottosens første roman, men planen er at det skal blive en trilogi. Bogen slutter også med en cliffhanger, så man får lyst til at læse videre.

For en bogelsker som jeg selv, har det været en meget svær pille at sluge at acceptere at flere og flere læsere i dag foretrækker at downloade e-bøger. ’Stenens tid’ er derfor den første e-bog jeg har læst, men jeg må med forbløffelse indrømme at det ikke bliver den sidste! For hold da op, hvor er det nemt og behageligt. Bogen er hentet ned på ingen tid, teksten er behagelig at læse på skærmen, og jeg ”mangler” ikke fornemmelsen af en bog mellem hænderne. På trods af min begejstring håber jeg dog at e-bogen og den fysiske bog kommer til at supplere hinanden i mange år fremover, for jeg kan alligevel heller ikke undvære den ”rigtige” bog i ny og næ. Der er altså nu engang lidt mere ”sjæl” over en bog i papirformat.

10 thoughts on “Anmeldelse fra litteratursiden.dk: Dommedagsthriller for mænd i højt tempo!

  1. Hej Karina.
   Jeg vil lige fortælle dig at Apokalypsens engle kan købes i butikkerne om et halvt år, men at du kan købe en specialudgave indtil den 10. december klokken 08.00. Den bliver sendt direkte fra trykkeriet så den kan ligge under træet til jul!
   Her er link til Kickstarter hvor du kan få bogen. http://kck.st/2zzoKrx
   MVH
   Johan

 1. Dejligt at læse en e bog uden en masse fejl. Ord og stavefejl er det største problem med e bøger. Ikke fordi jeg kan stave. Det er heller ikke mit job. Smag og behag er forskelligt. Jeg er meget mere til en bog i jeg form. Eller en bog der følger en person der så møder alle de andre. De imponerende mange personer med sideløbende oplevelser hver for sig er ikke min kop the. Jeg falder af. Mister spændingen. Og dog springes en del over. Og der er stadig en del spørgsmål. Ligesom når jeg er på ferie og spørger mig selv om dette er et sted jeg vil besøge igen, spørger jeg her om dette er en bog jeg vil læse igen. Nej det er det ikke. Men jeg vil huske den længe.

  1. Hej John.
   Jeg vil lige fortælle dig at Apokalypsens engle kan købes i butikkerne om et halvt år, men at du kan købe en specialudgave indtil den 10. december klokken 08.00. Den bliver sendt direkte fra trykkeriet så den kan ligge under træet til jul!
   Her er link til Kickstarter hvor du kan få bogen. http://kck.st/2zzoKrx
   MVH
   Johan

 2. FANTASTISK BOG, jeg har været helt oppe at ringe flere gange, super spændings niveau og spændende emner der berøres, TAK – men også en opfordring til at se at blive færdig med de næste 2 bind så ikke man mister interessen 🙂

  1. Hej Martin.

   Mange tak for din kommentar. Den er jeg meget glad for.

   Jeg er i fuld gang med den næste men den slags tager desværre tid og den kommer først næste år 🙂

   Tak for at du læste Stenens tid
   MVH,
   Johan

  2. Hej Martin.
   Jeg vil lige fortælle dig at Apokalypsens engle kan købes i butikkerne om et halvt år, men at du kan købe en specialudgave indtil den 10. december klokken 08.00. Den bliver sendt direkte fra trykkeriet så den kan ligge under træet til jul!
   Her er link til Kickstarter hvor du kan få bogen. http://kck.st/2zzoKrx
   MVH
   Johan

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.