19 thoughts on “Skriv hvad du mener om Stenens tid”

 1. Mette Berger Olsen said:

  Hej Johan.
  Både min mand og jeg har læst Stenens tid som var vildt spændende. Jeg blev færdig med den igår og sidder her og vil bare gerne igang med nr 2. Er der mon en dato/måned for hvornår nr 2 kommer i år? Vi kan næsten ikke vente 😉
  Mvh
  Mette

  • Hej Mette.
   Tusind tak. Jeg håber at den er ude i år, men den har fået noget mere på spændingen og der var mere research end jeg først havde forudset.
   Glæder mig meget til at høre hvad i synes.
   MVH
   Johan

 2. Susy Holck said:

  Hej Johan min mand er bidt af din første bog og for husfredens skyld er jeg nødt til at vide om hver enkelt bog kan læses hver for sig og afsluttes i handling hver for sig. Venlig hilsen Susy Holck

  • Hej Susy.
   Hvor er jeg glad for at din mand er bidt af Stenens tid. Håber at jeg kan svare fyldestgørende på dit spørgsmål så i kan gå en fredelig jul i møde.
   Jeg vil sige at den første, Stenens tid, kan læses for sig og at den afsluttes på den måde at man ønsker at vide mere. Men Apokalypsens engle og Antikaos vil ikke kunne læses uden Stenens tid. Trilogien skriver jeg således at det er een lang uafbrudt spændingsroman og den bliver først endeligt forløst i tredje bind.
   MEN, når det er sagt, får jeg den respons fra læsere at Stenens tid også er god anden og tredje gang de læser den.
   Med venlig hilsen
   Johan Ottosen

 3. Fortsæt fortsæt
  Kanon god bog

 4. Vagn Møller said:

  En herlig velskrevet og spændende fortælling. Man ledes ind i spændingsuniverset. Ja, situationen kunne være virkelig. Ser meget frem til næste bog. Vil købe bogen, den er jo betalelig over internettet som ebog. Man må jo have svar på de uafsluttede grene i fortællingen.

 5. Brian Svendsen said:

  tusind tak for en super god bog, glæder mig til fortsættelsen.

  (skynd dig (-: )

 6. Vagn Møller said:

  Utrolig spændende og fængende. Var nødt til at læse det meste af natten for få den færdig – kunne ikke slippe fortællingen. Du har lavet et flot research. Alt hvad der foregår er ret levende og virkeligt. Jeg har imidlertid boet i Grønland i mange år. Jeg har derfor svært ved at virkeliggøre situationen med en stor hemmelig base 100 km inde i landet. Men alligevel, fiktion er fiktion og skal tages som det er med en god underholdning – så hvorfor ikke en hemmelig base inde i Grønland. I sidste ende er det jo et spørgsmål om penge, hvis man vil bygge en hemmelig base der. Det bliver spændende med de to næste fortsættelser.

 7. Hejsa Johan,
  Jeg har lagt en anmeldelse op på min blog af din bog “Stenes Tid”
  http://medicdk.blogspot.dk/2012/12/anmeldelse-af-stenens-tid.html
  Som du kan læse så synes jeg at den er fantastisk og glæder mig rigtig meget til fortsættelsen 🙂
  Med julehilsner fra
  Ingrid Hansen

 8. Er storforbruger af bøger, og har en hele tiden en liste over bøger jeg skal have læst – på anbefaling af andre eller ud fra anmeldelser. På den liste står også “fortsættelse til Stenens tid” – og jeg checker regelmæssigt, om der er nyt om, hvornår Apokalypsens engle mon kommer. Har ventet længe. 2013…. håber godt nok det bliver primo 2013, og at du så lige overrasker os, så Antikaos følger umiddelbart efter 🙂 Ved godt at et ordsprog siger, at forventningens glæde er den største – jeg er sikker på, at den overgåes af følelsen af at læse efterfølgerne til Stenens tid.

 9. gerhard petersen said:

  Jeg er netop blevet færdig med Stenens tid. Det tog ikke lang tid, for det er svært at lægge den fra sig, når man er kommet i gang. Opbygningen minder en del om Dan Browns Da Vinci Mysteriet og jeg kan specielt godt lide mysteriet omkring Vikingernes møde med Mayaerne. Jeg var noget ked af til slut at se, at mysterierne først bliver løst i næste bog. Håber at den kommer som e-bog.
  Venlig hilsen
  Gerhard Petersen

 10. Ole Carstensen said:

  Tak for en forrygende debutroman. I et hæsblæsende tempo jongleres der mellem en række handlingsforløb, der langsomt flettes sammen, det er der som sådan ikke noget nyt i, men bogens opbygning, med meget korte kapitler giver en strukturel lethed og understøtter tempoet i bogen, som jeg ikke har set tidligere. Jeg får assosiationer til den Amerikanske tv serie 24-timer. En modig opbygning som lykkedes.
  Historien er fantastisk og fyldt med overrasker. Jeg er vild med detajleringsgraden i beskrivelserne, som er med til at gøre historien interesant og troværdig, og er en super kontrast til tempoet.
  Jeg glæder mig til at følge Kurt, Storm, Birgitte og alle de andre.

  Venlig hilsen
  Ole Carstensen

  • Mange tak, Ole. Jeg er meget glad for din bemærkning om tempo. Det har jeg arbejdet meget med. I starten af det nye år regner jeg med at rediger efterfølgeren for tempo. 🙂

 11. Morten Daldof said:

  Skulle lige prøve det nye medie med vores nye ipad, blev på ingen måde skuffet.
  Valgte “stenens tid” også fordi den ikke lige så ud til at komme på “skrift”.
  Super bog velskrevet detaljeret, ja jeg slugte den nærmest ud i en køre.
  skulle lige ind i formen med spring i fortællingen, men efter de første kapitler og tilvænning, opleves bogen mere levende og let på den måde den er skrevet.
  Mange tak for en god bog og stram op, og se af at få den næste færdig 🙂 kan næsten ikke vente

  Med Venlig Hilsen
  Morten Daldof

 12. Tina Mortensen said:

  Undertegnede har læst rigtig mange bøger igennem årene, men mit samler-gen og alt for lille bogreol gjorde, at jeg af pladshensyn måtte anskaffe mig en e-bogslæser og det har jeg sandelig aldrig fortrudt – et helt nyt univers af billige gode bøger, som ikke skal støves af og ikke bliver slidt af flittig læsning.
  Ydermere fik jeg så mulighed for at læse Stenens Tid som kun kan fåes som E-bog. Synd for boghandleren – men et gode for forfatteren og læseren (som slipper for at ligge med murstensromaner når man læser i sengen)

  Snyd ikke Jer selv for en fantastisk læseoplevelse, men læs Stenens Tid hurtigst muligt.

  Jeg var en af de heldige, som modtog et signeret eksemplar af Stenens Tid og endelig fik jeg fred til at læse den.

  En rigtig page-turner, man virkelig har svært ved at lægge fra sig. Det er flere forskellige historier flettet sammen og med Stenens tid får man en “alt-i-en-bog”, historiske fakta, krimi, action, drama, politiske intriger, mystiske spådomme, hemmelige selskaber og konspirationsteorier og en masse overraskelser.-alligevel er historien så jordnær og hverdagsagtig at man sagtens kan følge med.

  Bogen er virkelig godt skrevet og det virker som om der er lavet uddybende research.
  En lille sjov detalje er, at hvert afsnit starter med koordinaterne på stederne hvor hændelserne sker – ikke at jeg selv har noget at bruge dem til, men andre vil nok finde det interessant.

  Kun et enkelt sted fandt jeg bogen “upassende”, da der i starten er en erotisk scene beskrevet. Jeg er overhovedet ikke snerpet, men synes personligt ikke detaljerede kærlighedsscener passer ind i denne type bog – når der ikke direkte er en sammenhæng med handlingen.

  Men det er SÅ tarveligt at slutte bogen inden man har fået svar på nogle af alle de spændende spørgsmål og så skal man vente næsten et helt år på fortsættelsen.
  Men allerede nu kan jeg godt afsløre, at de to næste bøger ender på min e-bogslæser – jeg er bondefanget.

  Helt klart en bog man bare SKAL læse uanset hvilke type bøger man er til.

  Tak for en pragtfuld bog og god læselyst.

  Med venlig hilsen Tina Mortensen

  (Se anmeldelser af mine sidst læste bøger her: http://www.saxo.com/UserProfile.aspx?ID=334863)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.