Bukefalos Publishing ApS

Advertisements

I bogbranchen er det ikke unormalt at et forlag tager 85% af en omsætning efter at avancen til boghandlen og moms er trukket fra. Det efterlader forsvindende lidt til forfatteren der så er nødsaget til at leve af diverse støtteordninger og småjobs.

Den har jeg vendt på hovedet og oprettet Bukefalos Publishing ApS der professionelt producerer og markedsfører mine udgivelser og modtager fortjenesten efter rabat til boghandlerne.

Boghandlerne skal også leve

Det er for mig vigtigt at boghandlerne får de rigtige arbejdsbetingelser. Ordentlige rabataftaler, markedsføring og hurtig levering er nøgleordene. Boghandlerne kan bestille igennem http://www.bogportalen.dk. Vi har truffet aftale med DBK og Publizon om distribution.

Bukefalos

Bukefalos var Alexander den Stores stridshest der bar ham helt til vore dages Punjab i Indien. Hesten, en stort hingst med en hvid plet i panden og blå øjne, var så stor og prægtig at en lokal hestehandler tilbød den til Alexanders far, Phillip den anden af Makedonien, for en uhørt stor sum. Phillip afslog da der ikke var en mand i kongeriget der kunne bestige den. Alexander, der dengang var 12-13 år, væddede med sin far at han ville købe den hvis han ikke kunne beride den. Han havde nemlig afluret at Bukefalos var bange for sin egen skygge. Faderen indvilligede. Og til stor moro for de tilstedeværende gik Alexander ind i manegen, vendte den mod solen, talte sagte og besteg den. Al latter forstummede da han red afsted med den. Siden var Bukefalos og Alexander uadskillelige og kun Alexander kunne ride ham. Bukefalos fulgte Alexander i alle slag og erobringer indtil dens død i Punjab i år 326 før vor tidsregning.

Store nyheder i vente. Stay tuned!

Bukefalos Publishing kan kontaktes på:

For foreign rights, do not hesitate to contact us.

Bukefalos Publishing ApS

CVR: 39887592

Fredensborggade 5, 2. th.

2200 København N

Mail: jo@bukefalospublishing.dk

Telefon: +45 24 65 15 89

Læs mere på www.bukefalospublishing.dk

Johan Ottosen