Kære læser.

Jeg har købt rettighederne til Stenens tid tilbage fra forlaget Tellerup og oprettet mit eget forlag, Bukefalos Publishing IVS for at udgive serien professionelt. Anden bog, Apokalypsens engle er klar til tryk, men udkommer først næste år. MEN NU HAR DU MULIGHED FOR AT MODTAGE ET SPECIALTRYK INDEN JUL!

Jeg har startet en kampagne på Kickstarter som er en platform der hjælper kunstnere at finansiere deres projekter.

Her er der også mulighed for at købe en specialudgave af Stenens tid som ligeledes udgives næste år.

Du kan indtil den 10. december klokken 08.00 støtte projektet ved at købe bøgerne. Efter det må du vente til de kommer i boghandelen næste år.

Du kan kommer til Kickstarter ved at klikke her

Om Kickstarter:

Kickstarter er et amerikansk platform som hjælper kunstnere med at samle ind til deres projekter. Det kan virke lidt krummeluret at tilmelde sig men de gør det professionelt og dine oplysninger er sikre.

Sådan gør du: Du vælger den gave du ønsker dig – som de kalder reward – og donerer beløbet  – som de kalder pledge – og følger instruktionen, hvor de også vil bede dig om at oprette dig som kunde, vælge et password og angive din adresse, så Johan ved hvor han skal sende bøgerne hen.

ApolakypensEngle_StenensTid_front